Juan Manuel Darijo correrà descalç des de l´Alhambra de Granada fins a Benaguasil

De l’Alhambra a Benaguasil

 #caminodarsangreesdarvida

 Un benaguasiler de 59 anys correrà descalç des de l’Alhambra de Granada fins a la Casa dels Abenamir a Benaguasil, una casa morisca del segle XVI, situada en el carrer del Castell, per a promoure les donacions de sang.

 #Maribel Monzó

 Juan Manuel Darijo, a punt de complir 60 anys, emprendrà este dotze d’agost una ruta amb l’objectiu de conscienciar a la població de la importància de donar sang, un gest que suposa salvar moltes vides.

El camí  es realitzarà com és habitual en ell descalç i suportant qualsevol classe d’adversitat. Seràn 15 etapes i està previst que finalitze el 26 d’agost a Benaguasil.

Darijo és un bon exemple de donant; “Durant 40 anys he donat sang més de 90 vegades”.

Amb este repte pretén a cada pas de la seua carrera despertar la solidaritat de la gent perquè no tinga cap prejuí a l’hora de fer-se donant; “Donar sang no impedix portar una vida normal,  ni tan sols de fer sport”,  “Es sinònim d’estar bé i sa”, “Un donant pot salvar fins a dotze vides a l’any”

Aquesta no és la primera aventura en què este benaguasiler s’embarca, el passat estiu completà el #caminoporladignidad, per a fer visibles als aturats de més de 50 anys, 526km des de l’ermita de Benaguasil fins a Sant Quirc de Taüll, als pireneus lleidatans.

 

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.